Goudse kazen zijn van oorsprong Nederlandse harde kazen. Ze behoren tot de meest gegeten kaassoorten. Onze LandGoed kazen hebben een gewicht van 500-750 gram. Naast de bekende smaken jong, jong belegen, belegen, oud, komijn en geit, zijn er ook twee misschien wat minder bekende smaken:  Italiano  en Fenegriek-Koriander (heerlijk voor bij de borrel!). De biologische  Italiano 50+kaas is een smakelijke, smeuïge maar goed snijdbare kaas. De combinatie van Italiaanse kruiden, tomaat en paprika geven de kaas een karakteristiek smaak. De biologische Fenegriek-Koriander 50+kaas heeft door een combinatie van de kruiden fenegriek en koriander een fris kruidige walnootachtige smaak.

Waar worden de LandGoed  Kazen gemaakt?
In Rouveen (gemeente Staphorst, provincie Overijssel) staat de coöperatieve zuivelfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten. Rouveen heeft meer dan 100 jaar ervaring met het verwerken van Nederlandse melk tot allerlei soorten kaas. Een deel van de veehouders die aangesloten zijn bij deze coöperatie, is biologisch boer. Met  melk van deze biologische boeren worden onze LandGoed kazen gemaakt. Hollandser kan niet!

Artikelen

23040
Gouda jong 750 gr
LandGoed
1x750 gr
23041
Gouda jong belegen 750 gr
LandGoed
1x750 gr
23042
Gouda belegen 750 gr
LandGoed
1x750 gr
23043
Gouda oud 750 gr
LandGoed
1x750 gr
23045
Gouda Komijn 500 gr
LandGoed
1x500 gr
230452
Gouda Fenegriek-koriander
LandGoed
1x500 gr
230454
Gouda Italiano 500 gr
LandGoed
1x500 gr
23048
Geitenkaas 550 gr Jong
LandGoed
1x550 gr