Al meer dan 40 jaar produceert Yogi Tea biologische kruiden- en specerijentheeën die gebaseerd zijn op unieke ayurvedische theerecepturen die hun wortels hebben in de 3000 jaar oude Indiase filosofie. Ayurveda (betekenis ”kennis van het leven”) is een traditionele Indische wijsheidsleer: door een bewuste levensstijl en een holistische benadering van lichaam, geest en ziel kan je in het leven spirituele balans en welzijn vinden.

Ons assortiment Yogi Thee hebben we recent uitgebreid met 4 nieuwe theemelanges van kruiden en specerijen met etherische oliënYogi Tea For the  Senses. Etherische oliën zijn plantenextracten in vloeibare vorm, de "essence van planten". Ze worden gevormd en opgeslagen in verschillende delen van de plant zoals bloesems en bladeren, maar ook in de schors, wortels en hars. De olie wordt gewonnen door voorzichtige persing. Door hun hoge concentratie hebben etherische oliën een bijzonder intensief aroma en zijn ze zeer kostbaar. Dit zijn de 4 varianten Yogi Tea For the  Senses, alle met een rijke en complexe smaak:

Pure Happiness (570675): etherische oliën van verfrissend citroengras en verkwikkend citroen in combinatie met groene Sencha-thee en gember.
Pure Freshness (570674): etherische oliën van pepermunt en kruizemunt in combinatie met pittige gember en citroengras.
Peaceful Moment (57063): etherische lavendelolie in combinatie met frisse citroenmelisse en milde rooibos.
Good Night  (570672): etherische lavendelolie in combinatie met milde kamillebloesem en hop voor een rustig en bewust einde van de dag.

Nog een tip! Op de site van Yogi Tea vind je Yoga oefeningen, een gevarieerde aanbod lichaams- en ademhalingsoefeningen voor zowel beginners als gevorderden die je welbevinden en innerlijke evenwicht stimuleren. Bij elke oefening wordt een bijpassende thee aanbevolen.