Traîteur de Oorsprong is een Nederlandse leverancier van biologische koelverse kant-en-klaarmaaltijden. De maaltijden worden op traditionele ambachtelijke wijze en volgens eigen ontwikkelde receptuur bereid met biologische ingrediënten. De keuken van Traîteur De Oorsprong is geen voedselfabriek maar een ‘ouderwetse’ grootkeuken. Alle maaltijden worden door eigen koks handmatig bereid. Na de zorgvuldige bereiding wordt het eten snel afgekoeld. Vitamines en voedingsstoffen blijven zo behouden en het eten is hierdoor koelvers (of diepgevroren) houdbaar. De maaltijden hebben dan ook een echte, volle, pure smaak.

We hadden al quiches, lasagnes en moussaka’s (zowel met vlees als vegetarisch) van Traîteur de Oorsprong in ons assortiment, maar recent hebben wij ook drie vegetarische soepen opgenomen die diepvries worden aangeleverd in 4,5 liter verpakkingen:

  • Tomaat-Basilicumsoep (293121): een klassieker gemaakt van zelf getrokken groentebouillon, ruim 50% lekkere tomaten en room.
  • Romige Mosterdsoep (293122): gemaakt van huisgemaakte bouillon, een heleboel heerlijke grove mosterd van Ton’s mosterd en een vleugje room.  
  • Pompoen-kokossoep (293123): zeer populaire pittige soep van pompoen, kokos en kerrie.

Hier vind je ons volledige assortiment maaltijden van De Oorsprong.